Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

LOSYEN MUSTAJAB JASMIN SCENTS

Diskaun LOSYEN MUSTAJAB JASMIN SCENTS
Produk dilihat: 530
RM22.00 RM24.00
Jimat: 8%

Bahan Aroma Utama Sejak Ribuan Tahun
Terapi aroma sudah digunakan sejak peradaban kuno oleh bangsa Mesir sekitar 6000 tahun yang lalu. Terapi ini juga digunakan oleh bangsa Romawi dan Yunani yang menggabungkan urutan dengan wangi-wangian tertentu. Bangsa Romawi dan Yunani juga menggunakannya dengan air mandi yang dicampuri minyak wangi. Terapi aroma juga dipraktikkan di Timur Tengah dengan penyulingan bunga-bungaan. Terapi aroma juga sudah dikenali di negara China sejak 2700 sebelum masihi. Suku-suku Indian kuno di benua Amerika juga menggunakan wangi-wangian dalam ritualnya. Minyak jasmin diekstrak dari bunga jasmin yang memiliki pelbagai nama sains diantaranya Jasminum Grandiflora (Royal Jasmine) dan Jasminum Officinale (Common Jasmine).

Sifat Bauannya Yang Menenangkan
Jasmin adalah bunga yang sangat terkenal, bunganya hanya mekar dimalam hari dan memiliki aroma yang kuat dan wangi. Selain menawarkan aroma yang harum, minyak bunga ini juga memiliki beberapa manfaat bagi kesihatan. Hal ini dikaitkan dengan sifat-sifatnya sebagai antidepresan, antiseptik, afrodisiak, antispasmodic, cicatrisant, ekspektoran, penenang, dan lain-lain. Losyen Mustajab Jasmine Scents yang mempunyai ekstrak bunga jasmin mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaannya.

Khasiat Losyen
Digunakan untuk mengurangkan kesan selulit dan rekahan pada perut, pinggang, pinggul, peha serta lengan kerana ekstrak jasmin yang baik untuk kulit selain rasa hangat yang membuatkan pengguna merasakan keselesaan selepas sapuan Losyen Mustajab Jasmin Scents. Selain itu, ia juga digunakan untuk melangsingkan badan dan membakar lemak-lemak yang berlebihan. Gunakan bersama bengkung dan sapuan yang kerap untuk mendapatkan kesan yang optimum dan lebih cepat. Bau jasmin yang wangi dan menenangkan membolehkan pengguna menggunakan Losyen Mustajab Jasmine Scents di mana-mana sahaja tanpa perlu risau bauan seperti ubat-ubatan tradisional.

Mampu Melegakan Sakit-sakit Badan
Losyen Mustajab Jasmine Scents juga digunakan untuk mengurangkan sakit-sakit sendi dan otot dengan menyapu sedikit losyen dan melakukan urutan. Dari segi fizikal, urutan secara dasarnya meningkatkan pengaliran darah dan membolehkan lebih banyak oksigen disalurkan kepada tubuh. Perjalanan darah yang tersekat itulah punca seseorang itu merasai sakit, lenguh, sengal, pening dan sakit-sakit pada bahagian tertentu pada badan.

Terapi Ketika Waktu Tidur
Sapukan Losyen Mustajab Jasmine Scents sebelum tidur untuk mendapatkan tidur yang lebih nyenyak dan berkualiti. Anda pasti akan lebih segar pada keesokan hari, kerana ianya memiliki aroma terapi yang menenangkan.

logo-kualiti

Harga : SM RM24.00 / SS RM27.00
Kandungan : 100ml
KKM : NOT150304011K

 

 

Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab Jasmine Scents

 


 • ✓ Membantu Mengurangkan Selulit

   

  ✓ Membantu Mengurangkan Sakit Sendi Dan Otot

  ✓ Membantu Mendapatkan Tidur Yang Lebih Nyenyak

  ✓ Membantu Membakar Lemak Berlebihan Dan Melangsingkan Badan


 • ✓ Membantu Mengurangkan Sakit Akibat Gigitan Serangga

   

  ✓ Memberikan Aroma Terapi Yang Menenangkan Fikiran

  ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap

  ✓ Sesuai Untuk Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi)

 

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
×


×


×


×


×


×


×