Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

LOSYEN MUSTAJAB POMEGRANATE SCENTS

Diskaun LOSYEN MUSTAJAB POMEGRANATE SCENTS
Produk dilihat: 606
RM22.00 RM24.00
Jimat: 8%

Kandungan Nutrisi Yang Tinggi
Buah delima merupakan salah satu buah yang sangat terkenal dengan kandungan nutrisinya di seluruh dunia. Buah tersebut kebanyakkannya berasal dari India Utara, Pakistan, Iran dan Afghanistan. Selain itu, buah ini juga boleh didapati di Malaysia, Asia Selatan, California, Afrika dan lain-lain. Buah ini yang berwarna oren kekuningan, merah ataupun ungu. Isinya pula berwarna merah jambu dan mempunyai biji yang kecil. Buah delima juga popular dalam bidang perubatan dan kecantikan kerana ia mempunyai kandungan yang sangat baik untuk badan. Perkara ini telah diamalkan sejak beribu tahun yang lalu.

Khasiat Buah Delima
Minyak dalam biji buah delima juga memainkan peranan dalam menguatkan dan membantu lapisan epidermis kulit. Hal ini kerana bijinya juga mengandungi kadar nutrisi yang tinggi. Minyak dalam buah delima juga mempunyai anti oksida yang boleh membantut pembentukan tumor dan barah kulit. Buah delima mengandungi punicic acid, satu bentuk omega 3 yang mengekalkan tahap kelembapan pada kulit.

Diformulasikan Dalam Bentuk Losyen
Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mengandungi ekstrak buah delima mempunyai banyak khasiat yang disesuaikan dengan kegunaan utama Losyen Mustajab. Digunakan untuk mengurangkan kesan selulit dan rekahan pada perut, pinggang, pinggul, peha serta lengan kerana ekstrak delima yang baik untuk kulit selain rasa hangat yang membuatkan pengguna merasakan keselesaan selepas sapuan Losyen Mustajab Pomegranate Scents. Selain itu, ia juga digunakan untuk melangsingkan badan dan membakar lemak-lemak yang berlebihan. Gunakan bersama bengkung dan sapuan yang kerap untuk mendapatkan kesan yang optimum dan lebih cepat. Baunya yang sangat wangi membolehkan pengguna menggunakan Losyen Mustajab Pomegranate Scents di mana-mana sahaja tanpa perlu risau bauan seperti ubat-ubatan tradisional.

Sesuai Untuk Aktiviti Luar
Losyen Mustajab Pomegranate Scents juga boleh digunakan untuk melegakan sakit-sakit sendi dan otot, mudah dibawa bersama ketika bersenam dan melakukan aktiviti-aktiviti luar. Sapuan losyen hangat ini sebelum melakukan aktiviti-aktiviti tersebut boleh mengelakkan atau mengurangkan sakit sendi atau kekejangan otot selain membakar lemak pada masa yang sama. Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mudah menyerap serta tidak melekit menjadikannya satu losyen hangat yang sangat istimewa.

Mempunyai kegunaan yang pelbagai, Losyen Mustajab Pomegranate Scents juga boleh melegakan sakit perut dan melancarkan pencernaan dengan sapuan dan sedikit urutan di perut selain boleh melegakan senggugut.

Sangat baik untuk kulit dan khasiatnya yang pelbagai, Losyen Mustajab Pomegranate Scents memang mustajab!!.

logo-kualiti

Harga : SM RM24.00 / SS RM27.00
Kandungan : 100ml
KKM : NOT150304010K

 

 

Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab Pomegranate Scents

 


 • ✓ Membantu Mengurangkan Selulit Di Bahagian Yang Bermasalah

   

  ✓ Mengurangkan Sakit Sendi Dan Otot

  ✓ Membantu Membakar Lemak Berlebihan Dan Melangsingkan Badan

  ✓ Membantu Mengurangkan Perut Buncit

  ✓ Mempunyai Kandungan Anti-oksidan Yang Tinggi


 • ✓ Membantu Mempercepatkan Pencernaan Di Perut

   

  ✓ Merangsang Pengeluaran Kolagen Dan Elastin Bagi Menyihat Dan Melindungi Sel Kulit

  ✓ Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita

  ✓ Berbau Sangat Harum Dan Wangi

  ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Optimum

 

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
×


×


×


×


×


×


×