Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

TIA AMELIA

Display: List Grid
Show:
Sort By:
FUNGSI : Krim Pemutih Tia Amelia adalah untuk kegunaan malam sahaja. Ia bertindak semasa waktu tidur. Krim Pemutih Tia Amelia mempunyai 2 saiz. Sila sms saiz yang diingini bila membuat pesanan. KHASIAT :   Kul..
RM25.00 RM30.00
Kebaikan Sabun Pembersih Muka Tia Amelia Menanggalkan kotoran minyak berlebihan dan sel kulit mati Menghalus dan menyegarkan kulit Cara Penggunaan Sabun Pembersih Muka Tia Amelia Bersihkan muka dengan sa..
RM8.00 RM10.00
TIA AMELIA SET PERCUBAAN PEK BARU 5 in 1 Set Rawatan Pencerahan telah didatangkan dalam bentuk pek ekonomi yang mana membantu merawat dan melindungi kulit wajah tanpa pengelupasan malahan kulit wajah menjadi lebih cerah. Ia bukan sahaja sesu..
RM85.00 RM100.00
Pek Remaja Tia Amelia Pek Remaja keluaran Tia Amelia dilengkapi dengan : 1) Sabun Pembersih Muka 2) Krim Kunyit 3) Sunblock/Foundation untuk golongan remaja yang ingin memiliki kulit yang tampak segar dan bebas daripada cela. Pengg..
RM50.00 RM60.00
Pembersih Muka Cecair Tia Amelia bukan sahaja dapat menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan tetapi juga untuk menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan parut. Untuk menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan..
RM17.00 RM19.00
Toner Tia Amelia ini berfungsi utk mengecilkan liang pori dan melembapkan kulit. Kulit wajah akan kelihatan segar. Cara Penggunaan : Titiskan ke kapas muka dan tekapkan ke seluruh wajah hingga ke leher. Gunakan 2 kali sehari setelah membersih..
RM16.00 RM18.00


×


×


×


×


×


×


×