Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

JAMU MAK DARA

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Jamu Almira Jamu Mak Dara Jamu Almira Jamu Mak Dara adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memb..
RM40.00 RM45.00
Jamu Mak Dara Gold Jamu Mak Dara Gold dapat membantu mengurangkan masalah-masalah seperti yang selalu dialami oleh wanita dari pelbagai peringkat umur. Jamu Mak Dara Gold merupakan satu produk herba yang menggabungkan warisan sez..
RM44.00 RM49.00
Param Pilis Mak Dara diperkaya dengan khasiat Aloe Vera, beras dan cekur yang berupaya memelihara kehalusan dan keanjalaan kulit di samping membantu membuang angin dalam badan dan menyegarkan tubuh ibu dalam pantang. Sesuai digunakan apabila m..
RM25.00 RM27.00
Pencuci Mahkota Wanita Ibu Halimah yang berasaskan daun sirih, Manjakani dan daun lidah buaya atau Aloe Vera bukan sahaja mampu membersih dan menyegarkan, malah turut mencegah sebarang jangkitan seterusnya mengatasi masalah bau yang kurang menyena..
RM16.00 RM18.00
Tonic Mak Dara mempunyai khasiat dari Buah Bael, Delima, kayu serapat, jintan manis, madu lebah, kunyit, ketumbar,madu dan kurma. Tonic Mak Dara digalakkan untuk wanita dalam pantang. Kebaikan Tonic Mak Dara     Diga..
RM52.00 RM59.00


×


×


×


×


×


×


×