Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

QU PUTEH

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Brand: Qu Puteh
FUNGSI QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP Mencerahkan kulit dalam 1 minggu Menggebukan kulit Memberikan tenaga. Mengecutkan jerawat. Menghilagkan jeragat. Sesuai untuk wanita mengandung Sesuai untuk ibu y..
RM55.00 RM68.00
Brand: Qu Puteh
Qu Puteh Mineral Lipstick Stemcell merupakan gincu yang berubah mengikut suhu badan. 1 warna gincu sesuai untuk semua.   QU PUTEH MINERAL LIPSTICK + STEMCELL. Melembabkan bibir yang kering Menghaluskan tekstur bibir ..
RM30.00 RM33.00
Brand: Qu Puteh
PAMOGA Minuman tambahan yang membantu penyakit : Angin ahmar, buasir, bengkak, darah beku, Gastrik, penawar bisa gigitan binatang, keperluan serat kepada badan, untuk kulit kaki pecah, kulit melecut, luka dalaman perut, usus dan ketumbuhan, lemah ..
RM150.00 RM168.00
Brand: Qu Puteh
Qu Puteh Drink Adalah Produk Minuman Kesihatan dan Agen Pemutih dari Vida Beauty. Qu Puteh Berkesan Dalam Masa 7 Hari Mengatasi Sehingga 10 Kali Keberkesanan Suntikan Botox. Qu Puteh menjadikan setiap inci tubuh anda luar dan dalam untuk sent..
RM288.00
Brand: Qu Puteh
QU PUTEH Million Cell merupakan formulasi terbaru dengan gabungan bahan aktif yang terdiri daripada L-Gluthathione, Kolagen, Stem Sel dari Epal, Anggur, Rose, Tomato, Rosell dan Argan. QU PUTEH Million Cell Produk pencerahan yang DIFORMULASI BERSA..
RM288.00
Brand: Qu Puteh
  MANFAAT PENGGUNAAN ✔ Merawat ✔ Memutih ✔ Menawan ✔ Menggebukan ✔ Tidak Berminyak   CARA PENGGUNAAN 1) Bersihkan wajah dengan Whitening Soap 2) Titiskan Qu Serum ke seluru..
RM128.00
Brand: Qu Puteh
Whitening Glow Soap Qu Puteh yang diperkaya dengan kebaikan minyak Argan bukan sahaja mampu membersihkan dan menyegarkan kulit anda secara mendalam, malah turut berkesan untuk meningkatkan kecerahan kulit tanpa pengelupasan. Sesuai untuk semua jen..
RM19.00
Brand: Qu Puteh
Whitening Treatment Soap Qu Puteh diadun menggunakan campuran Thanaka, limau nipis, madu serta minyak Argan bagi rawatan berganda seterusnya membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik-bintik hitam serta kulit berminyak di sa..
RM19.00
QU PUTEH ADVANCE SET Terdiri daripada 3 jenis produk iaitu:- 1.  SABUN GEBU SABUN GEBU DIHASILKAN DARIPADA ARGAN DAN SERBUK MUTIARA UNTUK KECANTIKAN  DAN KEREMAJAAN KULIT DAN BADAN . MEMBERSIH DAN MENCERAHKAN BADAN ..
RM70.00 RM76.90
Brand: Qu Puteh
*Berilhamkan gabungan bungaan Lily + Lotus *Haruman mewah yang tahan lama *Wangiannya hebat *Berkualiti tinggi *Membangkitkan aura positif *Feminin, lemah lembut dan berjiwa romantis. *Harga berpatutan * Hanya ..
RM68.00
Brand: Qu Puteh
Qu Puteh Serum dari Vida Beauty ini merupakan penambahbaikkan daripada Qu Puteh Kosmetik.Serum ini juga membantu kulit anda supaya bertambah lembut dan berseri kerana fungsinya yang lebih membantu untuk proses penjagaan kulit yang sempurna.Kegunaa..
RM50.00 RM59.00
Qu Puteh Kosmetik dilengkapi dengan: Whitening Glow Soap Whitening Treatment Soap  Whitening Pro 9 Whitening UV Block (SPF 25) Kebaikan Produk Qu Puteh Kosmetik Memelihara kejelitaan kulit Menjadi..
RM95.00 RM108.00
SLIM GEBU CREAM ✔Kecil , Ramping @ Runcing KEISTIMEWAAN SLIM GEBU CREAM ✔Krim pelangsingan badan yang bertindak membakar lemak2 dalam badan sekali gus menjadikan kulit putih & gebu hanya dalam 3 hari !! MERAWAT / MENGATASI DENGAN S..
RM45.00 RM49.00
Brand: Qu Puteh
Kelebihan Body Cream : ✔Melembut,mencerah dan mengekalkan keharuman tubuh ✔Kulit anda akan kelihatan cerah, muda dan berseri. ✔Memutihkan bahagian celah-celah seperti ketiak dan celah paha   Cara Penggunaan : Sapu di b..
RM35.00 RM39.90
Brand: Qu Puteh
Merupakan lulur badan yang diformulasikan untuk membantu mencarahkan kulit, membuang sel-sel kulit mati. KHASIAT QU PUTEH BODY SCRUB ✔Melembut,mencerah dan mengekalkan keharuman tubuh ✔Kulit anda akan kelihatan cerah, muda dan berseri. ..
RM35.00 RM39.90


×


×


×


×


×


×


×