Selamat Datang, anda boleh login atau buka akaun.

Terma & Syarat Pembelian

 1. Setiap pembelian hanya di laman sesawang www.nursyazbeautycare.com.
 2. Sila pastikan anda 'Serious Buyer' sekiranya ingin membuat tempahan. Maklumkan kepada kami melalui email/whatsapp/call sekiranya anda ingin membatalkan tempahan.
 3. Booking dan pembayaran hanya dalam tempoh 24 jam sahaja. Sekiranya pembayaran gagal dibuat dalam tempoh berkenaan, item tersebut akan dibuka untuk jualan semula.
 4. Setiap pembelian dan transaksi hanya dalam RINGGIT MALAYSIA (MYR)
 5. Setiap pembelian tidak boleh dipulangkan atau ditukar melainkan jika terdapat kecacatan pada produk yang diterima (tidak lebih 7 hari dari tarikh penerimaan).
 6. Warna untuk koleksi mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting dan editing gambar, untuk pengesahan boleh berhubung terus dengan pihak pengurusan NURSYAZ BEAUTY CARE
 7. Sekiranya pembayaran lebih dibuat, baki wang akan dipulangkan semula bersama barang yang dihantar kepada anda.
 8. Bukti pembayaran hendaklah di scan dan di email ke nursyazbeautycare@gmail.com. Anda juga boleh mengambil gambar slip bayaran dan whatsapp ke 011 12123716.
 9. Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan menyebabkan kelewatan penghantaran produk.
 10. Sila pastikan alamat pengeposan yang diberi adalah sah dan pastikan ada orang yang akan menerima barang/produk yang dipos. Sekiranya tiada,pihak PosLaju akan drop parcel anda di kaunter PosLaju berdekatan (anda boleh tuntut dan rujuk pada tracking no.parcel).
 11. Untuk makluman semua, harga pada item yang tertera di website TIDAK TERMASUK kos penghantaran.
 12. NURSYAZ BEAUTY CARE menganggap pembeli telah membaca dan memahami serta bersetuju dengan semua TERMA/SYARAT setelah mengisi order form.
 13. Semua jualan adalah muktamad


×


×


×


×


×


×


×